Ko smo mi

null

Nikica Skorić

Član tima

Nikica je vaspitač u PU „Radosno detinjstvo“ sa dvadesetogodišnjim radnim iskustvom. Osnivač je Kluba roditelja i vaspitača Veselog vrtića. Aktivna je u radu UVNS i član je Upravnog odbora ovog udruženja. Bavi se koordinacijom članova udruženja. Učestvovala je u organizaciji mnogobrojnih predavanja, seminara i stručnih skupova.

Pogledajte biografiju

null

mr Olivera Smieško

Član tima

Olivera je član Kluba roditelja i vaspitača Veselog vrtića sa višegodišnjim iskustvom na različitim pozicijama u oblasti obrazovanja. U toku poslednjih nekoliko godina, bavila se razvojem i akreditacijom kurseva i ispita namenjenih sertifikaciji osoba. Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, bila je zaposlena kao asistent u nastavi.

Pogledajte biografiju

null

Ljiljana Kardelis, MA

Član tima

Ljiljana, master vaspitač, rukovodilac pedagoške jedinice u PU „Radosno detinjstvo“ sa dugogodišnjim iskustvom u neposrednom radu sa decom, kao i na poslovima glavnog vaspitača sa i bez grupe, osnivač i predsednik Udruženja vaspitača Novog Sada. Tokom formalnog obrazovanja stekla zvanje master vaspitača na Učiteljskom fakultetu u Beogradu.

Pogledajte biografiju

null

Jasna Ivanović

Član tima

Jasna ima bogato iskustvo u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja. U Predškolskoj ustanovi „Radosno detinjstvo“ zaposlena je više od dvadeset godina, od čega je šest godina obavljala funkciju glavnog vaspitača u vrtiću „Veseli vrtić“. Jedna od osnivača Udruženja vaspitača Novog Sada i aktivan član ovog udruženja.

Pogledajte biografiju

null

Vesna Vučković, MA

Član tima

Vesna, vaspitač u PU „Radosno detinjstvo“ sa dugogodišnjim iskustvom u neposrednom radu sa decom, osnivač i sekretar Udruženja vaspitača Novog Sada, osnivač Kluba roditelja i vaspitača Veselog vrtića. Tokom formalnog obrazovanja stekla zvanje profesora razredne nastave, kao i zvanje Evropski master iz oblasti prava deteta.

Pogledajte biografiju

null

Dunja Skorić

Član tima

Dunja Skorić je psiholog. Studije psihologije završila je na Univerzitetu u Novom Sadu. Tokom dosadašnjeg rada bavila se obrazovanjem iz različitih uloga. U Osnovnoj školi „Marija Trandafil“ radila je kao školski psiholog, a u PU „Radosno detinjstvo“ radi kao stručni saradnik psiholog.

Pogledajte biografiju

null

Tatjana Ogrizović Malešević

Saradnik platforme

Tatjana kao pedagog radi od 1995.god, prvo na Institutu za decu i omladinu ometenu u razvoju, Veternik, potom u OŠ“ Šamu Mihalj“, Bečej. Posle izvesnog vremena otvara privatni vrtić“ Kalimero“ i narednih deset godina bavi se decom predškolskog uzrasta. Od 2007. god radi u PU “Radosno detinjstvo“ Novi Sad

Pogledajte biografiju