Ко смо ми

null

Никица Скорић

Члан тима

Никица је васпитач у ПУ „Радосно детињство“ са двадесетогодишњим радним искуством. Оснивач је Клуба родитеља и васпитача Веселог вртића. Активна је у раду УВНС и члан је Управног одбора овог удружења. Бави се координацијом чланова удружења. Учествовала је у организацији многобројних предавања, семинара и стручних скупова.

Погледајте биографију

null

мр Оливера Смиешко

Члан тима

Оливера је члан Клуба родитеља и васпитача Веселог вртића сa вишегодишњим искуством на различитим позицијама у области образовања. У току последњих неколико година, бавила се развојем и акредитацијом курсева и испита намењених сертификацији особа. На Факултету за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду, била је запослена као асистент у настави.

Погледајте биографију

null

Љиљана Карделис, МА

Члан тима

Љиљана, мастер васпитач, руководилац педагошке јединице у ПУ „Радосно детињство“ са дугогодишњим искуством у непосредном раду са децом, као и на пословима главног васпитача са и без групе, оснивач и председник Удружења васпитача Новог Сада. Током формалног образовања стекла звање мастер васпитача на Учитељском факултету у Београду.

Погледајте биографију

null

Јасна Ивановић

Члан тима

Јасна има богато искуство у области предшколског васпитања и образовања. У Предшколској установи „Радосно детињство“ запослена је више од двадесет година, од чега је шест година обављала функцију главног васпитача у вртићу „Весели вртић“. Једна од оснивача Удружења васпитача Новог Сада и активан члан овог удружења.

Погледајте биографију

null

Весна Вучковић, МА

Члан тима

Весна, васпитач у ПУ „Радосно детињство“ са дугогодишњим искуством у непосредном раду са децом, оснивач и секретар Удружења васпитача Новог Сада, оснивач Клуба родитеља и васпитача Веселог вртића. Током формалног образовања стекла звање професора разредне наставе, као и звање Европски мастер из области права детета.

Погледајте биографију

null

Дуња Скорић

Члан тима

Дуња Скорић је психолог. Студије психологије завршила је на Универзитету у Новом Саду. Током досадашњег рада бавила се образовањем из различитих улога. У Основној школи „Марија Трандафил“ радила је као школски психолог, а у ПУ „Радосно детињство“ ради као стручни сарадник психолог.

Погледајте биографију

null

Татјана Огризовић Малешевић

Сарадник платформе

Татјана као педагог ради од 1995.год, прво на Институту за децу и омладину ометену у развоју, Ветерник, потом у ОШ“ Шаму Михаљ“, Бечеј. После извесног времена отвара приватни вртић“ Калимеро“ и наредних десет година бави се децом предшколског узраста. Од 2007. год ради у ПУ “Радосно детињство“ Нови Сад

Погледајте биографију