Нови мени

Нови изглед менија омогућује вам

Бољу прегледност

лакше сналажење

и приступ садржајима 24/7

и приступ
садржајима 24/7

О нама

„Умрежи се“ је интернет платформа која обезбеђује ресурсе за јачање компетенција васпитача и стручних сарадника, развијена са намером да буде агенс сарадње, умрежавања, комуникације, размене искустава и добре праксе између васпитача и стручних сарадника, односно заједнице стручњака.

Ова платформа је прва фаза интегралног пројекта који је осмишљен са циљем да допринесе унапређењу предшколског васпитања и образовања у Србији, кроз спој теорије и праксе и сарадњу васпитача, медицинских сестара-васпитача, стручних сарадника, родитеља и локалне заједнице.

Породица

Онлајн садржаји

Onlajn sadržaji su mesto gde zaposleni u vaspitno obrazovnom radu predlažu aktivnosti i sadržaje za decu. Od muzeja, onlajn biblioteka, dečijih časopisa, do video zapisa koje su radili praktičari za decu. Cilj je da svako dete bude i ostane zdravo, da se oseća srećno i sigurno.

Подршка родитељству

Савети и препоруке социјалних радника, педагога и психолога како да се суочите са различитим изазовима у оквиру своје породице и партнерских односа и обезбедите подтицајну породичну атмосферу за развој и васпитање деце.

Ризница

U Riznici se nalaze zbirke I publikacije, kao I radio emisija “Čarobni ključić” – emisija za decu I roditelje. Cilj Riznice je povezivanje I osnaživanje porodice.

Пројекти

Промоција и оснаживање учесника у васпитно-образовном процесу у превенцији и заштити деце од насиља „За сигурно детињство, без страха“

Удружење Умрежи се започело је реализацију пројекта у сарадњи са ПУ „Радосно детињство“ који финансира Министарство просвете […]

Партнери и сарадници