Наставак дигитализација и проширивање базе ресурса за подршку процесу стажирања у предшколским установама на територији АП Војводине

Удружење „Умрежи се“ у сарадњи са ПУ „Радосно детињство“ започело је реализацију пројекта под називом „Наставак дигитализација и креирање базе ресурса за подршку процесу стажирања у предшколским установама на територији АП Војводине“.

Пројекат је подржан од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину у оквиру позива за доделу средстава за подршку пројектима спровођења омладинске политике у 2022. години.

 

Циљеви пројекта:

Унапређивање квалитета и могућности за стицање квалификација и развој компетенција младих приправника, запослених у васпитно-образовном (у даљем тексту во) раду у предшколским установама отварањем портала и за менторе.

Имплементирање модела подршке у предшколским установама у развијању механизама за дигитализацију процеса увођења у посао младих приправника и ментора у во раду.

Јачање функционалног и одрживог дигиталног система каријерног вођења и саветовања младих приправника запослених у во раду у предшколским установама.

Почетак сарадње са установама сремске области

Зоом састанак са стручним сарадницима сремске области. Састанку су присуствовали представници Тима Умрежи се Дуња Скорић и Јасна Ивановић и стручни сарадник педагог Татјана Огризовић Малешевић, ПУ „Радосно детињство“.

Установе сремске области, које су се укључиле у пројекат су из Инђије, Нових Бановаца, Старе Пазове, Сремске Митровице