Кутак за родитеље

Заштита деце од насиља, злостављања и занемаривања

Ово је простор који креирају чланови Тима за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања ПУ “Радосно детињство“ Нови Сад.

Вртић и код куће

Вртић и код куће је место где запослени у васпитно образовном раду предлажу активности и садржаје како за децу која бораве у вртићу, тако и за децу која су код куће, са циљем да свако дете буде и остане пре свега здраво, осећа се добро, срећно и сигурно и остане повезано са својом вршњачком групом.

Породица и подршка родитељству

Савети и препоруке социјалних радника, педагога и психолога како да се суочите са различитим изазовима у оквиру своје породице и партнерских односа и обезбедите подтицајну породичну атмосферу за развој и васпитање деце.

Текстови, препоруке и савети за децу и родитеље

Овде ћете наћи различите текстове, корисне савете и препоруке.

Ризница предлога игара са породицом

У Збиркама ћете наћи различите садржаје: игре, савете, упутства које су ауторски осмислили и приредили запослени у ПУ „Радосно детињство“

Радио емисија „Чаробни кључић“

Radio emisija za decu i roditelje.

Радионице за децу

Укључите се у креативну радионицу Галерије Матице српске и стручних сарадника за ликовно Драгана Јајића и Јелене Тишме.

Култура, уметност и историја

Овде ћете пронаћи понуду бесплатних онлине представа за децу и породицу као и списак виртуелних тура по музејима и осталим знаменитостима.

Наука и природа

У овом делу наћи ћете виртуелне туре и live камере. Истражите музеје, националне паркове, золошке вртове и путујте у свемир!

Различити онлине садржаји за децу

Овде ћете пронаћи различите онлине забавне и едукативне садржаје које смо припремили за децу: музејске радионице, различите игре, видео снимке и корисне линкове.

Библиотека

Ovde ćete naći različite knjige, priče i pesme i sadržaje kao predlog da oplemenite vreme provedeno sa vašom decom van vrtića.

О нама

„Umreži se“ je online platforma razvijena sa ciljem da unapredi kompetencije vaspitača i saradnika za uspešnu primenu Osnova programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja u PU „Radosno detinjstvo“, koja obuhvata 16500 dece.

Више ->
top
Udruženje Umreži se © 2019-2021 Zabranjeno preuzimanje materijala, sva prava su zadržana.