Kutak za roditelje

Vrtić i kod kuće

Vrtić i kod kuće je mesto gde zaposleni u vaspitno obrazovnom radu predlažu aktivnosti i sadržaje kako za decu koja borave u vrtiću, tako i za decu koja su kod kuće, sa ciljem da svako dete bude i ostane pre svega zdravo, oseća se dobro, srećno i sigurno i ostane povezano sa svojom vršnjačkom grupom.

Porodica i podrška roditeljstvu

Saveti i preporuke socijalnih radnika, pedagoga i psihologa kako da se suočite sa različitim izazovima u okviru svoje porodice i partnerskih odnosa i obezbedite podticajnu porodičnu atmosferu za razvoj i vaspitanje dece.

Riznica predloga igara sa porodicom

U Zbirkama ćete naći različite sadržaje: igre, savete, uputstva koje su autorski osmislili i priredili zaposleni u PU „Radosno detinjstvo“

Radio emisija „Čarobni ključić“

Radio emisija za decu i roditelje.

Radionice za decu

Uključite se u kreativnu radionicu Galerije Matice srpske i stručnih saradnika za likovno Dragana Jajića i Jelene Tišme.

Kultura, umetnost i istorija

Ovde ćete pronaći ponudu besplatnih online predstava za decu i porodicu kao i spisak virtuelnih tura po muzejima i ostalim znamenitostima.

Nauka i priroda

U ovom delu naći ćete virtuelne ture i live kamere. Istražite muzeje, nacionalne parkove, zološke vrtove i putujte u svemir!

Različiti online sadržaji za decu

Ovde ćete pronaći različite online zabavne i edukativne sadržaje koje smo pripremili za decu: muzejske radionice, različite igre, video snimke i korisne linkove.

Biblioteka

Ovde ćete naći različite knjige, priče i pesme i sadržaje kao predlog da oplemenite vreme provedeno sa vašom decom van vrtića.

Udruženje Umreži se © 2019-2021 Zabranjeno preuzimanje materijala, sva prava su zadržana.